Kábelek


VOVOX

VOVOX

A  VOVOX egy svájci cég, 2002-ben alakult, vezetője Jürg Vogt elektromérnök. A cég stúdió kábeleivel szerzett hírnevet magának. Termékeiket kizárólag kézzel, saját svájci műhelyeikben készítik.

 

A "VOVOX" a zenészek számára egyet jelent a legmagasabb minőséggel! A cégnek sikerült gyorsan meggyőznie a sok profi zenészt és hangmérnököt, hogy termékeik egyértelműen professzionálisak, és a VOVOX a bajnok a kábelgyártók között. A "VOVOX Professional  Audio" sikereit követően, hasonló elgondolás alapján, kezdte el a "VOVOX Home Audio" kábelek és tartozékok fejlesztését, gyártását és forgalmazását. A High-end célra kifejlesztett kábelcsalád egyedülálló hangminőséget biztosít, és az árak több mint kedvezőek!

 

"Szenvedélyünk nem elsősorban a kábelek, a zene az, ami a legfontosabb számunkra! Célunk az optimális jelátvitel.Ez az, amit kerestünk és megtaláltunk!  Kábeleink változatlan formában képesek továbbítani a hangjeleket, hanghatásokat. Ezt azonnal hallhatjuk, ha a VOVOX kábeleket installáljuk a rendszerünkben. Kábelek, amelyek annyira tökéletesek, hogy nem hallhatóak. Nincs elmosódás, elszíneződés,  egyszerűen megkapjuk a zenét, a lehető legtisztább formában. Mi így dolgozunk: Az anyagtudomány és az anyagtechnológia ismeret kulcsszerepet játszik fejlesztéseinkben. Termékeink atom- és kristályszerkezetét, a fémek, valamint a polimerek tulajdonságait és azok kölcsönhatásait vizsgálva arra törekszünk, hogy az optimális eredményt és a lenyűgöző hatást kompromisszumok nélkül tudjuk átadni felhasználóink számára!  Ahogy a természettudósok, mi is igyekszünk felfedezni, és az új eredményeket beépíteni a termékeinkbe. Az elektrotechnikai tudásunk birtokában hisszük, hogy a legmagasabb igényeket is kielégítjük!"

  

VOVOX® textura fortis:

 

Referencia osztály! A VOVOX fejleszt és gyárt! A cél mindig ugyanaz: megteremteni a tökéletes hangzást! A VOVOX® textura fortis van a legközelebb ahhoz, hogy kimondhatjuk, forrásaink és a komponensek között  ideális a kapcsolat.

 

VOVOX® textura:

 

A Textura biztosítja a high-end hangzást a legjavából. A gyönyörű kivitelezés tökéletes  keveréke a formáknak és anyagoknak, ennek eredménye a tonális egyensúly és a legfinomabb részletek megjelenítése. VOVOX® textura=High-end.

 

VOVOX® vocalis:

 

A Vocalis a legjobb ár-érték arányt képviseli termékeink között. Azért készítettük, hogy teljesítsük ügyfeleink kívánságait. Ez a kábel átmenet az Initio és a Textura között.

 

VOVOX® initio:

 

Az Initio a mi "normál" termékünk, amely szorosan kapcsolódik a  VOVOX történelméhez. Megalakulásunk óta változatlanul gyártjuk, kiváló hangzást biztosít, megfizethető áron. Az Initio kábelek kezdetei lehetnek a saját high-end álmainknak!

 

Tovább