BabosSound


A BabosSound ® a márkát azzal a szándékkal alapította, hogy a hangtechnikában – sok szubjektív vélemény között – egy állandó és mindenki számára egyértelmű értéket hozzon létre.  Egy évtized munkájával tökéletesített hangtechnikai találmányát aluxus legmagasabb szintjén kívánja eljuttatni igényes partnereink otthonaiba.

 

A luxus életérzést az élő hang illúziójának megteremtésével, a szórakozás és kikapcsolódás új és tartalmas lehetőségével kínálja. Elérhetővé tette, hogy a személyes igény alapján készített, BabosSound ® szabadalmat tartalmazó hangrendszer akusztikai és esztétikai varázslatot hozzon létre az otthonában. Az élmények fokozása érdekében további álmokat is megvalósít.

  

BabosSound ® Vulcan 100 zárt rendszerű hangsugárzó – a nyitottabb hangzásért

  

A BabosSound ® szabadalmaztatott technológiájával a mély hangok eddig soha nem hallott tisztasága és mélysége tárul elénk. E két képesség együttese a sokak által előszeretettel használt nyitott rendszerű, vagy basszus reflex hangdobozokkal eddig nem vált elérhetővé. Mérföldkő ez, mivel a teljes mély-, mélyközép tartomány egy hangszóróból szólalhat meg, nem keletkezik interferencia a port és hangszóró között.

 

Egy zárt rendszerű hangsugárzó kevésbé érzékeny a faltól való távolságra, elhelyezésre.

 

A direkt hangok szerepe felértékelődik, a térhangzás, így a teljes hangkép tökéletessé teszi a zene élvezetét. Mindez a hangminőségnek a BabosSound ® által előtérbe helyezett fontos kívánalma.

  

Külső, belső jegyek:

  

Kis helyigényű, könnyen elhelyezhető hangdobozok; merev és erős megépítés - 25 mm-es MDF oldalfalak, az előlap 43 mm vastag; nem tartalmaz merevítést (a rövid és merev oldalfalak nem teszik szükségessé), így a teljes belső tér közvetlenül, turbulens áramlás keletkezése nélkül hasznosul; a hangdoboz szigetelése, a hangcsillapító kitöltő anyag tömege sokkal kisebb, mint az eddig használtaké (a mozgó tömegbe beleszámít a hangdoboz belsejében megtalálható/alkalmazott hangelnyelő is); a magas hangszóró rugalmas felfüggesztése izolálja a sugárzót a hangdoboz rezgéseitől, így általa tisztább hangreprodukció érhető l; a BabosSound ® saját gyártású elektronikai alkatrészeket is használ, amelyet 14 év fejlesztés előzött meg.

 

Hangminőség, hangnyomás:

 

Mint tapasztalható is, a cél kiválóan teljesült, miszerint kisebb álló dobozból hatalmas hangnyomást lehet elérni. Ennek előfeltétele a megfelelő meghajtás, amely ebben az esetben egy 2*200Watt teljesítményű erősítőt igényel 8 Ohm terhelő impedanciára méretezve. Ez alatti teljesítmény esetén a dinamikai csúcsok sérülhetnek, azonban ha az elvárás ennél alacsonyabb hangnyomás elérése, úgy a rendszer 2*140-160W teljesítménnyel is kiválóan használható. Ennél kisebb teljesítményű meghajtást ezen hangsugárzóhoz nem javast választani. 

Extrém linearitás;Kiterjesztett frekvencia átvitel;  Impedancia linearizált hangváltó (extrém, pár Ohm (2-3) minimum impedancia nem terheli be az erősítőt, így a nem kívánt torzítások jelentősen csökkentek; Eddig nem hallott dinamikai képességek (hangszóró és elektronikai gyorsaságból is adódó utánozhatatlan élő megszólalás), valódi akusztikai teljesítménnyel párosítva; Az áramköri kapcsolás megtervezésénél az erősítők védelme is figyelmet kapott, így a hangszóró esetleges rövidzárlatú meghibásodása, vagykülső behatás esetén sem tud az erősítő meghibásodni. Felület kezelése a magas fényű hangdobozok esetében:

 

Izolációs réteg, 2 réteg pólustömítő, 4 színsor, 2 réteg lakk, teljes polírozás, (közben számtalan csiszolás, ellenőrzés), “Milesi festékrendszer technológia” (olasz). Egy hangdoboz elkészítésének technológiai ideje 10 napot vesz igénybe. 

 

Miért a BabosSound termékeit válassza?

 

A BabosSound ® luxus márka legújabb terméke most bevezető áron válhat részévé az Ön és családja tartalmas kikapcsolódásának; Magyar gyártó, hazai képviselet, 14 év fejlesztési eredmény összefoglalva; Hifi, High-End, Házi-mozi, Stúdió minőségű megszólalás; Már a telepítés helyén történő első hallgatáskor kiderülhet, hogy a szélessávú átviteli képességgel bíró Vulcan hangsugárzók alkalmazásával még házimozi installáció esetében sem indokolt további mélynyomó hangsugárzó kiegészítés alkalmazása.

 

Éljen a lehetőséggel!

 

Most korlátozott ideig és darabszámban, remek áron vásárolhat innovatív, minőségi BabosSound ® hangsugárzókat a Luxus Audio bemutatótermében!